BİNGÖL / GENÇ - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

10/01/2020 tarihinde okulumuzda vitamin günü etkinliğimizi gerçekleştirdik.  Okulumuzdaki tüm öğrencilerimize taze sıkılmış portakal suyu ikram ettik. Bu etkinlikle hem doğal meyve suyu ve C vitamini kullanımını teşvik etmek istedik, hem de Beslenme Dostu Okul uygulamamız kapssamında sağlıklı beslenme etkinliği yapmış olduk. Özellikle kış günlerinin en yaygın hastalıklarından olan Soğuk Algınlığına karşı doğal C vitamini kullanarak bu hasatalıklardan korunma yöntemleri konusunda öğrencilerimizde bilinçli korunma yollarının önemine vurgu yapmış olduk. Etkinliğimize katılan  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Muhittin BULUT ve Sayın Ahmet AKGÜNDOĞDU' ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen 40 Hadis yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Fatmanur HİŞAN büyük bir başarı örneği göstererek il birincisi oldu. Öğrencimize okulumuz adına başarı belgesi verildi. Öğrencimizi ve başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Ağu

Lösemi, çağımızda çocuklarda görülen en sık kanser türlerinden biridir. Bu hastalık çocuklarda en sık 2-5 yaş aralığında görülmekte ve Türkiye'de yaklaşık her yıl 16 yaş altında 2000 çocuğa lösemi tanısı konulmaktadır.